Google Pixel 4a zrejme dostane otvor v displeji

Cenovo dostupný Pixel, ktorý vychádza z tohtoročnej série, sa objavil na prvých renderoch. Očakáva sa 5,7'' displej s otvorom na prednú kameru. Vzadu vidno iba jeden fotoaparát.

Odľahčená verzia tohtoročnej dvojice radu Pixel 4 bude vlastne nástupcom Pixelu 3a (základné info), ktorý prišiel v máji tohto roka. Google vtedy prvýkrát ponúkol smartfón s písmenom "a" v názve. Bol určený zákazníkom, ktorí hľadajú dobre vybavený android s kvalitným fotoaparátom za dostupnú cenu.

Všetky doterajšie Google smartfóny mali displej bez výrezu. Pripravovaný Pixel 4a má byť prvý, čo dostane dnes tak populárny otvor na prednú kameru. Na zverejnených obrázkoch vidno čítačku odtlačkov na zadnej strane, jeden fotoaparát a v hornej stene nechýba 3,5 mm jack. 

Neoficiálne sa hovorí o 12,2 Mpix fotoaparáte s OIS, Snapdragone 730 alebo 765, 4 GB operačnej pamäti RAM a 64 GB úložisku. 

Očakáva sa, že by dvojica noviniek Pixel 4a a Pixel 4a XL mala byť oznámená na vývojárskej konferencii Google I/O 2020. Alebo skôr.

Zdroj: 91mobiles.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu