Google integruje úlohy priamo do mobilnej verzie Kalendára

Samostatná aplikácia na manažovanie vašich povinností v mobile už nebude nutná. Po novom všetko zvládnete v kalendári. Každá úloha je potom automaticky synchronizovaná s každým zariadením, v ktorom máte prihlásený svoj Google účet.

Úlohy Google je samostatná aplikácia, ktorá vyšla v roku 2018 pre Android a iOS. Umožňuje zaznamenávať alebo upravovať vaše povinnosti online a je synchronizovaná s kalendárom či Gmailom. Služba bola doteraz integrovaná iba do webového kalendára a ak ste ju chceli využívať na Androide či iOS, museli ste mať nainštalovanú aplikáciu. 

Po kliknutí na obrázok sa spustí animáci

Po novom sa veci menia a Google oznámil, že vaše úlohy integruje konečne aj do mobilného kalendára. Už tak nebude nutná samostatná aplikácia a svoje povinnosti môžete vytvárať, upravovať a manažovať priamo v kalendári. Pridanie nového záznamu prebieha rýchlo a jednoducho. Stačí v pravom dolnom rohu ťuknúť na tlačidlo úloha, ktorá bude po vytvorení automaticky synchronizovaná so všetkými vašimi zariadeniami, kde máte prihlásený svoj Google účet. 

Integrácia úloh je zavádzaná postupne a podľa Googlu by mala prebehnúť do 2 týždňov. Ak sa u vás novinka ešte neobjavila, stačí len počkať. 

Zdroj: Google


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu