God of War dostáva PC požiadavky a predstavuje detaily vylepšení

Severské dobrodružstvo Kratosa a jeho syna Atrea zavíta na počítače už 14. januára. S blížiacim sa dátumom vydania tu máme kompletné systémové požiadavky, ktoré sú nastavené pomerne priateľsky. God of War si tak užijú aj hráči na starších zostavách.

Koncom októbra sme sa dozvedeli, že PC hráčov poteší ďalšia PlayStation exkluzivita. A nie hocijaká, ale jedna z najväčších. Sony totiž na túto platformu oficiálne oznámilo príchod God of War, ktoré vyjde už 14. januára. Do vydania zostáva niečo málo vyše mesiaca a to je pravý čas na predstavenie oficiálnych systémových požiadaviek. 

Plusom je, že si God of War zahráte aj na starších zostavách. Na hranie v 720p / 30 fps vám totiž bude stačiť aj šesť ročná karta strednej triedy NVIDIA GTX 960 (4GB). 

Kompletné požiadavky môžete vidieť na priloženom obrázku. Sú rozdelené do piatich možností nastavení, ktoré zahŕňajú minimálne nároky (720p / 30 fps), odporúčané nároky (1080p / 30 fps), vysoké nároky (1080p / 60 fps), dôraz na výkon (1440p / 60 fps) a ultra nároky pre hranie v 4K / 60 fps. 

PC hráči sa môžu navyše tešiť na rôzne vylepšenia, ku ktorým patrí podpora NVIDIA DLSS či NVIDIA Reflex. Prvá poslúži na zlepšenie výkonu a druhá na zníženie latencie systému, čo je pri akčných hrách naozaj dôležité. 

Počítačová verzia dostane aj tiene vo vyššom rozlíšení, vylepšené odrazy, viac detailov, kvalitnejšie efekty a podobne. Samozrejmosťou bude aj plne odomykateľná snímková frekvencia. K technickým možnostiam sa pridá aj zopár digitálnych bonusov, ktoré zahŕňajú špeciálne brnenie či skiny. 

Zdroj: nvidia.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu