Globálne uvedenie OnePlus 10T 5G prebehne 3. augusta

Začiatkom augusta spoznáme ďalší model desiatkovej série OnePlus aj novú verziu nadstavby OxygenOS 13. Výrobca prezradil nielen dátum premiéry, ale aj niekoľko informácií o výbave.

O OnePlus 10T sa špekuluje už dlhší čas, teraz už poznáme oficiálny dátum premiéry. Štartuje 3. augusta o 16-tej hodine. Očakáva sa, že dizajn bude inšpirovaný modelom OnePlus 10 Pro (základné info), ktorý na globálny trh prišiel koncom marca. Aj tentoraz sľubuje OnePlus výbavu top modelu. 

Nové technológie, ktoré budú použité v pripravovanej novinke, majú posunúť na vyššiu úroveň rýchlosť aj výkon zariadenia. Firma spomína v súvslosti s nabíjaním aj "inteligentnejšiu rýchlosť", tá podľa nej začína čipovou sadou. Už dnes je jasné, že v novinke pobeží Snapdragon 8+ Gen 1, teda vylepšená verzia čipsetu, ktorú využíva OnePlus 10 Pro. 

V rovnaký deň bude mať premiéru spolu s OnePlus 10T 5G aj najnovšia verzia používateľskej nadstavby OxygenOS 13 založená na Androide 13. Ako prvý ju dostane starší OnePlus 10 Pro, neskôr v tomto roku bude nasledovať model 10T. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu