Globálne uvedenie OnePlus 10 Pro 5G prebehne 31. marca

Čínska verzia prišla už v januári, onedlho spoznáme globálny model prémiového smartfónu. Ponúkne výkonný čipset Snapdragon 8 Gen 1 a kvalitný fotoaparát s OIS.

Koncom marca sa dočkajú aj európski zákazníci. Firma uvedenie OnePlus 10 Pro 5G určený pre globálny trh. Podľa zverejnených upútaviek sa dizajn nezmení a očakáva sa, že rovnaká ostane aj hardvérová výbava. 

Rovnako ak pri čínskej verzii aj globálna láka najmä na všestranný fotoaparát, ktorý v kombinácii s výkonným procesorom a umelou inteligenciou dokáže vytvoriť kvalitné snímky za každých podmienok. Pri vývoji softvéru fotoaparátov spolupracovalo OnePlus so známou firmou Hasselblad. 

Medzi kľúčové parametre OnePlus 10 Pro patrí 6,7-palcový QHD+ AMOLED displej, až 12 GB RAM, 48  Mpix hlavný, 50 Mpix širokouhlý fotoaparát, 8 Mpix teleobjektív s OIS a 5000 mAh batéria s 80 W káblovým a 50 Mpix bezdrôtovým nabíjaním. 

Kompletné špecifikácie sa dočíate v základnom infe. Euróspku cenu a dátum predaja sa dozvieme o týždeň 31. marca. Či výrobca zapracoval na pevnejšej konštrukcii, aby sa telefón nezlomil tak, ako v tomto teste, neprezradil. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu