Globálna verzia ZTE Axon 20 5G v atraktívnej žltej farbe odštartuje predobjednávky 7. januára

Prvý smartfón na svete s kamerou uloženou pod displejom si môžete nechať doručiť aj na Slovensko. Najskôr však musíte počkať na pozvánku do klubu.

Predaj ZTE Axon 20 5G odštartoval v decembri, no vtedy prišiel iba v klasickej čiernej farbe. Kto sa chce odlíšiť od davu a má rád pestré farby aj na smartfónoch, od 7. januára si môže predobjednať prémiový model v prevedení s vegánskou kožou vo farbe Sunrise Yellow za 449 eur

Podrobné informácie o hardvérovej výbave nájdete v článku Základné info: ZTE Axon 20 5G. Medzi kľúčové parametre patrí 6,9-palcový OLED displej s Full HD+ rozlíšením, Snapdragon 765G, 8 GB RAM, až 256 GB úložisko, 64 Mpix hlavný fotoaparát a 4220 mAh batéria. 

Ako prvý smartfón na svete ponúka prednú 32 Mpix kameru uloženú pod displejom. Nie je tak potrebný žiadny výrez, otvor či vysúvacia konštrukcia fotoaparátu.

Zaregistrovať sa na predobjednávky žltého Axonu 20 5G sa môžete na oficiálnej stránke eu.ztedevices.com, kde po vyplnení kvízu máte šancu získať zľavový kupón, ktorý vám zníži pôvodnú cenu 449 eur o 20 eur. 

Zdroj: eu.ztedevices.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu