Globálna premiéra Oppo Find N3 Flip prebehne 12. októbra

Najnovšia generácia skladacieho smartfónu s véčkovou konštrukciou je zatiaľ dostupná len pre domácu Čínu. Udalosť, na ktorej sa očakáva uvedenie globálnej verzie, sa odohrá na indickom trhu.

Koncom augusta predstavilo Oppo najnovší model smartfónu s ohybným displejom a vyklápacou konštrukciou. Oppo Find N3 Flip (základné info) ponúka dvojicu displejov, okrem vnútorného 6,8-palcového aj 3,26-palcový vonkajší, umiestnený na výšku. 

Dostatok výkonu zabezpečí čipset Dimensity 9200 od MediaTeku spolu s 12 GB operačnou pamäťou RAM. Vnútorné 256 GB alebo 512 GB úložisko je bez možnosti rozšírenia microSD kartami. Na snímanie fotografií a nahrávanie 4K videí poslúži hlavný 50 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu, doplnený 48 Mpix širokouhlým fotoaparátom a 32 Mpix teleobjektívom. Výdrž má na starosti 4300 mAh batéria s podporou 44 W nabíjania. 

V Číne sa telefón predáva s cenou od 6999 čínskych juanov, čo je približne 987 eur. Európska cenovka bude vyššia. Na kompletné informácie a dostupnosť na jednotlivých trhoch si musíme pár dní počkať. Všetko dôležité sa dozvieme 12. októbra. 

Zdroj: twitter.com/Oppo

Diskusia k článku:

Začať diskusiu