Ghostwire Tokyo ponúkne desiatky hodín akcie v paranormálnom Japonsku

Akčná adventúra Ghostwire Tokyo ponúkne príbeh, v ktorom hlavné mesto Japonska ovládnu smrtiace nadprirodzené sily. K tomu pridá veľkorysú hernú dobu a až šesť režimov nastavení na PS5.

Štúdio TangoGameworks v spolupráci s Bethesdou tento mesiac vydáva svoju paranormálnu akciu Ghostwire Tokyo. Ponúkne príbeh, v ktorom hlavné mesto Japonska ovládli smrtiace nadprirodzené sily. Takmer všetci obyvatelia v okamihu zmizli a bude len na hráčovi, aby paranormálne šialenstvo zastavil. 

Novinka po odklade vyjde 25. marca na PC a PS5, kde si Sony zaplatilo exkluzivitu. Xbox hráči si tak na Ghostwire Tokyo budú musieť počkať až do budúceho roka. Teraz autori zhŕňajú finálnu ponuku. V novom rozhovore prezradili, že príbehová kampaň ponúkne zhruba 15 hodín hlavného obsahu. Ak sa však budete venovať aj vedľajším misiám a ďalším možnostiam v hre, môžete sa dostať až na úroveň 30 až 40 hodín. 

Na PS5 okrem toho Ghostwire Tokyo prinesie neobvykle až šesť režimov nastavenia, čo je zhruba dvojnásobok než pri iných tituloch. Bude tu režim kvality v 4K, 30 fps, ray tracingom a rôznymi grafickými vylepšeniami. Doplní ho režim výkonu s nižším rozlíšením, bez ray tracingu, ale v 60 snímkoch za sekundu. 

Môžete zvoliť aj nastavenie kvality s vyššou snímkovou frekvenciou. Grafické detaily tu budú rovnaké ako v režime kvality, ale snímková frekvencia zostáva odomknutá a podľa vývojárov sa pohybuje na úrovni 40 - 50 fps. 

Toto doplní možnosť rozšírený režim výkonu, pri ktorom hra môže prekonať 60 fps, keďže snímkovanie zostáva odomknuté. Posledný režim bude podporovať v-sync, teda vertikálnu synchronizáciu, ktorá zabráni trhaniu obrazu. 

Zdroj: wccftech.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu