Fitbit Versa 3: nové funkcie a vstavané GPS

Tretia generácia inteligentných hodiniek Versa ponúka takmer nezmenený dizajn, no pribudli vylepšené technológie aj možnosť telefonovať.

Smart hodinky Fitbit Versa 3 pridávajú nové zdravotné funkcie, integrované GPS, mapu intenzity tréningu, vylepšenú technológiu PurePulse 2 a funkciu Minut v aktívnej zóne pre lepšie sledovanie nastavených cieľov. 

Vďaka vstavanému mikrofónu a reproduktoru využijete Versa 3 na hovory zo spárovaného smartfónu. Pomocou platformy Fitbit Pay zaplatíte hodinkami bezkontaktne u obchodníkov. Novinka ponúka vylepšené prostredie, nové ciferníky a na počúvanie hudby môžete využiť službu Spotify, Deezer a Pandora. 

Batéria má podľa výrobcu vydržať na jedno nabitie približne šesť dní a len 12 minút nabíjania predĺži výdrž o ďalších 24 hodín. Nájdete tu známe funkcie pre meranie fyzických aktivít, zdravia či monitorovanie spánku. Inteligentné budenie a Sleep mode pomáhajú zlepšiť kvalitu spánku. Hodinky sú vodeodolné, môžete ich využiť aj pri plávaní. Spárujete ich s androidom aj iPhonom.

Fitbit Versa 3 budú dostupné vo farbách Black, Pink Clay a Midnight za odporúčanú cenu 229,95 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy01.09.2020 - 20:44 Trvalý odkaz

pre chlapa to moc nie je, ale inak dobre hodinky za fajn cenu

Celá diskusia 1 príspevok