Fitbit Charge 5 ponúka AMOLED displej, GPS, EKG a pokročilé meranie stresu

Najnovší model fitnes náramku ponúka farebný AMOLED displej, integrované GPS, sleduje zdravotné funkcie vrátane EKG a umožňuje bezkontaktné platby cez Fitbit Pay.

Inteligentný náramok Fitbit Charge 5 pomôže sledovať zdravie, stres, fyzickú kondíciu, spánok a celkovú telesnú i duševnú pohodu. Vďaka štíhlemu prevedeniu a nízkej hmotnosti neprekáža ani pri celodennom nosení. Pri bežnom používaní by mala batéria na jedno nabitie vydržať približne týždeň.

Charge 5 obsahuje vstavané GPS, viac než 20 režimov cvičení a automaticky dokáže rozpoznať vybrané fyzické aktivity. Medzi funkciami nechýba monitorovanie tepu srdca, EKG a nasýtenie krvi kyslíkom (SpO2). Pre tých, čo chcú lepšie zvládať každodenný stres, je tu EDA (Electrodermal Activity) senzor, ktorý meria reakciu tela na stres prostredníctvom drobných zmien v potných žľazách na prstoch. 

Samozrejmosťou je zobrazovanie doručených notifikácií zo spárovaného smartfónu, oznámenie o prichádzajúcom hovore a používatelia androidov môžu na správy z niektorých aplikácií aj reagovať. 1,04'' AMOLED displej podpouje funkciu Always on, takže aj v priebehu tréningu vidíte všetky dôležité údaje. 

Pri zakúpení novinky získate 6-mesačné predplatné služby Fitbit Premium, ktorá ponúka hlbšie analýzy nameraných dát a praktické tipy na tréningy a stravovanie zadarmo. Vďaka spolupráci mnohých slovenských bánk môžete využívať aj bezkontakné platenie pomocou Fitbit Pay. Výrobca v špecifikáciách uvádza vodeodolnosť do hĺbky 50 metrov. 

Fitbit Charge 5 je v troch farebných verziách dostupný na predobjednávky cez oficiálny internetový obchod, odporúčaná cena je stanovená na 179,95 eur. Dostupnosť sa očakáva v priebehu jesene. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu