Fairphone True Wireless Earbuds: bezdrôtové slúchadlá s ANC, vyrobené z recyklovaných materiálov

Výrobca s dôrazom na ekológiu predstavuje svoje prvé true wireless slúchadlá, vyrobené z 30 % recyklovaných plastov. K tomu pridáva ANC, odolnosť voči postriekaniu IPX4, atraktívnu cenovku a doručenie s neutrálnou uhlíkovou stopou.

Firma Fairphone je zameraná na výrobu ekologicky šetrných smartfónov. O tomto zaujímavom projekte sme vás informovali ešte v roku 2014. Výrobca len pred pár dňami uviedol svoj nový modulárny smartfón Fairphone 4 (základné info), ktorý sprevádzalo aj oznámenie jeho prvých true wireless slúchadiel.

Rovnako ako telefóny, aj Fairphone True Wireless Earbuds sú vyrobené z poctivých ekologicky priateľných materiálov. Samotné slúchadlá a nabíjaciu krabičku tvorí konkrétne z 30 % recyklovaný plast. 

Základné parametre:

Rozmery krabičky: 60,4 x 54 x 24,7 mm, hmotnosť: 46 gramov, 10 mm dynamický menič /32 ohm, citlivosť 101+/-3dB, Bluetooth 5.3 (dosah 10 metrov), dotykové ovládanie, detekcia v uchu, ANC, USB-C, batéria 500 mAh (krabička) a 45 mAh (slúchadlo), odolnosť voči striekajúcej vode IPX4, kompatibilita: akékoľvek zariadenie s Bluetooth, krabička a slúchadlá sú vyrobené z 30 % recyklovaných plastov, farba: čierna

Po funkčnej stránke vynikajú aktívnym potlačením hluku (ANC) a odolnosťou proti striekajúcej vode na úrovni IPX4. K smartfónu ich pripojíte cez Bluetooth 5.3 a každé slúchadlo je vybavené dvoma mikrofónmi a 45 mAh batériou. Samotné puzdro ponúka navyše kapacitu 500 mAh. Výrobca však konkrétnu výdrž v časovom horizonte neudáva. Fairphone TWS nechýba ani dotykové ovládanie, detekcia v uchu a USB-C, ktoré slúži na nabíjanie.  

Novinka bude k dispozícii iba v čiernej farbe za atraktívnu cenovku 99,95 eur. Predaj štartuje 1. novembra a momentálne sú k dispozícii predobjednávky. Výrobca na svojom webe deklaruje doručenie na Slovensko dokonca s neutrálnou uhlíkovou stopou. 

Zdroj: shop.fairphone.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu