Evolveo SportWatch M1S: smart hodinky so SIM kartou za menej než 100 eur

Firma známa produkciou odolných telefónov uviedla na slovenský trh inteligentné hodinky, ktoré vďaka slotu pre SIM kartu využijete na telefonovanie aj bez pripojenia k telefónu.

Novinka láka nielen na dostupnú cenovku, ale aj širokú ponuku funkcií. Okrem fyzického slotu na SIM kartu nechýba GPS, kompas, tlakový senzor na meranie atmosférického tlaku, výškomer ani snímač tepu srdca. 

Základné parametre:
Rozmery 44,5 x 59 x 13 mm, hmotnosť 53 g, 1,3'' IPS displej (33 mm), rozlíšenie 240 x 240 b. (kruh s priemerom 240 px a zobrazením 45 216 px), Bluetooth 3.0, slot na SIM kartu, reproduktor, mikrofón, snímač tepu srdca, krokomer, výškomer, kompas, GPS, tlakový senzor na meranie atmosférického tlaku, zvýšená odolnosť voči vode a prachu (IP65), 320 mAh batéria, vlastný operačný systém, kompatibilné s Androidom 4.4 a vyšším a iOS od verzie 8.0, lokalizácia do slovenčiny. 

Evolveo SportWatch M1S dostali športový dizajn a polykarbonátovú konštrukciu, ktorá spĺňa certifikáciu IP65. Nemusíte ich tak odkladať napríklad pri sprchovaní. Hodinky dokážu sledovať vaše celodenné aktivity, vypočítať spálené kalórie, merať prejdenú vzdialenosť, počet krokov, priemerné tempo a v noci vám budú monitorovať kvalitu spánku. 

Batéria s kapacitou 320 mAh ponúka podľa výrobcu výdrž až štyri dni na jedno nabitie. Reálna výdrž závisí na spôsobe používania. Farebný IPS displej s 1,3-palcovou uhlopriečkou dostal rozlíšenie s priemerom 240 bodov, z čoho vyplýva, že produktové fotografie s jemnou obrazovkou budú mierne vzdialené od reality. Displej rozsvietite typickým pohybom zápästia. 

V športovom režime využijete funkcie merania pulzu, výpočet aeróbnej zóny i trasovanie pohybu. Pozrieť si môžete prehľadné štatistiky všetkých jednotlivých aktivít až rok spätne. Prostredie je lokalizované do slovenčiny, takže ich bude vedieť ovládať aj menej jazykovo zdatný používateľ.

So smartfónom ich spárujete cez mobilnú aplikáciu Evolveo Fit dostupnú pre Android a iOS. Nastavíte si tu, aké notifikácie budete chcieť prijímať v hodinkách a poslúži na synchronizáciu nameraných údajov. 

Evolveo SportWatch M1S sú u vybraných predajcov dostupné za odporúčanú cenu  98 eur v troch farebných variantoch remienka: čierno-šedý, čierno-červený a čierno-modrý.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu