Evolveo Ptero 4PS: bezdrôtový gamepad k smartfónu aj hernej konzole

Univerzálny herný ovládač využujete naprieč platformami. Poslúži pre hru nielen na konzolách, ale aj mobilných telefónoch.

Gamepad rozšíril ponuku produktového radu Evolveo Ptero Gaming, ktorý je určený hernej komunite. Novinka Ptero 4PS ponúka bezdrôtové pripojenie, spoluprácu naprieč platformami, slúchadlový výstup aj reproduktor a duálne vibrácie pre vyšší zážitok z hry. 

Herný ovládač podporuje PlayStation 4, zahráte si ním na PC pod Windows a na mobilných zariadeniach s operačným systémom iOS alebo Android vrátane Android boxov.

Bezdrôtové pripojenie zabezpečuje Bluetooth, no využiť môžete aj pripojenie káblom cez microUSB konektor. Súčasťou sady je odnímateľný držiak mobilného telefónu, ktorý umožní hranie hier na smartfóne do veľkosti displeja 6,9'' a šírky 8 cm. 

Po tele gamepadu sú rozmiestnené ovládacie prvky s klasickým rozvrhnutím tlačidiel a dvojicou joystickov. Nájdeme tu štyri zadné tlačidlá a ďalšie štyri funkčné tlačidlá vpredu. Pre hranie hier na PS4 je herný ovládač vybavený aj touchpadom. Nechýba efektné RGB podsvietenie na indikáciu zapnutých vybraných funkcií. Integrovaný 600 mAh akumulátor sa nabíja pomocou USB kábla.

Gamepad Evolveo Ptero 4PS je kompatibilný s Windows 10, Androidom 10 a vyšším a iOS od verzie 13. Na slovenskom trhu sa predáva za odporúčanú cenu 44 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu