Evolveo Detective BT4 Smart: zabezpečovací kamerový systém s dosahom až 100 metrov

Ponuka produktov pre inteligentnú domácnosť sa rozrástla o kamerový systém s integrovanou sirénou, ovládaním cez aplikáciu, obojsmernou hlasovou komunikáciou a Full HD rozlíšením.

Set Evolveo Detective BT4 Smart tvorí centralizované úložisko Homebase s 32 GB pamäťou a dve kamery s Full HD záznamom, čidlom PIR a 5 000 mAh batériou. Súčasťou balenia sú držiaky. Integrovaná siréna ponúka výkon 60 dB, nechýba mikrofón ani reproduktor s obojsmernou hlasovou komunikáciou. 

Ak vám sú dve kamery v základnom balení málo, môžete si dokúpiť ďalšie dve kamery BT1 Smart, ktoré sa predávajú samostatne. Nepotrebujete tak dokupovať celé druhé balenie aj s HomeBase základňou. Každá kamera môže byť od stanice vzdialená až 100 metrov, dôležitá je ale hrúbka stien a iných prekážok v signále. 

HomeBase sa pripája pomocou pribaleného 2-metrového ethernet kábla do routeru na pripojenie k internetu. Jednotlivé kamery sa po nabití a zapnutí spárujú so základňou, a okamžite začnú prenášať video. Pomocou aplikácie Smartlife, ktorá je dostupná pre Android a iOS, je možné pri každej kamere nastaviť niekoľko režimov prevádzky, ktoré okrem iného dokážu vďaka využitiu pohybového čidla PIR predĺžiť výdrž na jedno nabitie. 

Cez aplikáciu si viete pozrieť aj uložené záznamy. Na zamedzenie falošných oznámení o detekcii pohybu, je možné aktivovať režim rozoznania ľudskej postavy, kedy kamera začne nahrávať až v momente, kedy do zorného poľa vstúpi človek. 

Apka Smartlife slúži aj na prepojenie viacerých produktov radu Evolveo Smart a vytvorenie scenárov. Ak napríklad čidlo rozpozná pohyb, môže sa pomocou inteligentnej vonkajšej zásuvky Evolveo Terra NV4 spustiť osvetlenie alebo aktivovať alarm Evolveo Alarmex Pro a na neho naviazanú sirénu. 

Zabezpečovací systém Evolveo Detective BT4 Smart sa predáva za cenu 225 eur, set dvoch prídavných kamier má cenovku 75 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu