Eve Weather - smart meteostanica do interiéru aj exteriéru

Meteostanica kompaktných rozmerov umožňuje sledovať teplotu, vlhkosť vzduchu, barometrický tlak aj predpoveď počasia. Je kompatibilná s technológiou Apple Homekit aj hlasovou asistentkou Siri.

Novinka nemeckého výrobcu Eve Weather je vhodná na umiestnenie dnu i vonku. Vďaka kompaktným rozmerom a jednoduchému dizajnu nezaberie veľa miesta a hodí sa do každého priestoru. 

Základné parametre:
Rozmery 54 x 54 x 15 mm, hmotnosť 43 gramov, Bluetooth,  IPX3, prevádzková teplota -18 °C až 55 °C, presnosť teplota: ± 0.3 °C, vlhkosť: ± 3 %, tlak: ± 1 mbar, kompatibilita s iPhone, iPad s iOS/iPadOS 14 a novším, napájanie pomocou vymeniteľnej batérie CR2450.

Prostredníctvom ekosystému Apple Homekit umožní sledovať základné parametre počasia a okrem aktuálnej situácie vie predpovedať vývoj počasia v nasledujúcich 12 hodinách. Po prepojení s iPhonom máte priamo v mobile analýzu dát za dlhšie obdobie s nastavením ľubovoľnej automatizácie. Spolupracuje aj s hlasovou asistentkou Siri, ktorej sa tak môžete opýtať, aké bude počasie. 

Meteostanica spĺňa certifikáciu IPX3, takže jej neuškodí ani dážď a zvládne aj nízke vonkajšie teploty. Displej je dobre čitateľný aj za slnečného počasia. Môžete ju umiestniť na pevnej podložke alebo zavesiť na stenu. 

Meteostanica Eve Weather je na Slovensku dostupná za odporúčanú cenu 69,90 eur. O kompatibilite s operačným systémom Android sa výrobca nezmienil. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu