Ešte dnes získate Tidal na 3 mesiace za 1 euro

Dnes je posledný deň, kedy môžete získať skúšobnú 3-mesačnú verziu hudobnej služby Tidal HiFi a HiFi Plus za výrazne nízku cenu, a užívať si tak počúvanie hudby v najvyšej kvalite.

Služba Tidal ponúka streamovanie hudby aj v najvyššej kvalite. Necháva sa však za to zaplatiť. Za účet HiFi Plus, ktorý podporuje zvukové formáty s až 9216 kbps, zaplatíte bežne 11,99 eur mesačne. V rámci Black Friday je možnosť získať 3-mesačnú trial verziu s podporou Dolby Atmos, Sony 360 Reality Audio a HiFi za 2 eurá

Verzia HiFi so zvukom v kvalite HiFi až 1411 kbps ešte stále môžete získať za 1 eur na tri mesiace. Akcia platí len do dnešného dňa 6. decembra. Dostanete tak prístup do hudobnej knižnice s viac než 80 miliónmi skladieb a vyše 350-tisíc videí. Samozrejmosťou je absencia reklám a počúvanie v offline režime.

Akciová ponuka platí iba pre nových používateľov a nájdete ju na tejto stránke. Po skončení trial verzie sa účtuje mesačný poplatok 5,99 eur za HiFi a 11,99 eur za HiFi Plus účet. Preto ak nemáte záujem pokračovať, nastavte si v kalendári pripomineku na zrušenie platby. 

Hudbu v bezstratovej kvalite môžete počúvať aj cez Apple Music. Spoločnosť Apple vyvinula vlastnú technológiu bezstratovej kompresie zvuku s názvom Apple Lossless Audio Codec (ALAC). Predplatné stojí 5,99 eur mesačne, v prípade rodinného členstva zaplatíte 8,99 eur na mesiac. 

Zdroj: tidal.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu