Elektromobil Xiaomi SU7 ponúka päť kľúčových technológií Xiaomi EV

Prvý elektromobil Xiaomi je podľa výrobcu plnohodnotným vysokovýkonným a ekologickým sedanom, v ktorom sa kladie dôraz na elektromotor, batériu, Xiaomi Die-Casting, autonómnu jazdu Xiaomi Pilot a inteligentnú kabínu.

Nedávno čínsky výrobca uviedol očakávaný elektrický automobil Xiaomi SU7, čím podľa generálneho riaditeľa spoločnosti Lei Juna došlo k uzavretiu kruhu inteligentného ekosystému človek x auto x domácnosť. Ambície sú vysoké. Cieľom firmy je stať sa jedným z piatich najväčších svetových výrobcov automobilov.

Počas konferencie odhalil výrobca päť kľúčových technológií spoločnosti Xiaomi EV. V dôležitých sektoroch, ako sú E-Motor, batéria, Xiaomi Die-Casting, Xiaomi Pilot Autonomous Driving a Smart Cabin, sa mnohé technológie vyvinuté vlastnými silami spoločnosti Xiaomi EV stali prvými svojho druhu na celosvetovej alebo domácej úrovni. 

V októbri minulého roka spoločnosť Xiaomi oznámila komplexnú aktualizáciu svojej skupinovej stratégie. Zo "Smartphone x AIoT" prechádza na inteligentný ekosystém "Človek x Auto x Domov", pričom sa automobily stali jeho kľúčovou súčasťou. Ekosystém umožňuje vzájomnú spoluprácu a vývoj medzi jednotlivcami, zariadeniami a inteligentnými službami, vrátane Xiaomi EV. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu