Elektrokolobežky TIER sú v Bratislave 100 dní. Využite zľavový kód a ušetríte

Už sto dní sa v bratislavských uliciach môžete voziť na zdieľaných elektrických kolobežkách TIER. Počas aktuálnych dopravných obmedzení môžete využiť namiesto auta kolobežku a vďaka zľavovému kódu aj ušetriť.

Pred 100 dňami zaparkovalo v uliciach mesta 180 elektrokolobežiek s vymeniteľnou batériou, širokou nášľapnou plochou, dvojitými bubnovými brzdami či dvojitým odpružením. Šikovný stojan, kam pripevníte svoj mobil, vám poslúži napríklad aj pri navigácii po meste. 

V niektorých krajinách ponúkajú kolobežky TIER dokonca smerovky. Jazda s využívaním svetelného znamenia pri odbočení je tak o niečo bezpečnejšia. 

Firma, ktorá elektrokolobežky TIER v Bratislave prevádzkuje, je spokojná a plánuje rozšíriť ponuku o ďalšie e-kolobežky na frekventovaných stanovištiach. 

Táto forma dopravy patrí medzi najekologickejšie formy prepravy po meste a počas aktuálnych dopravných obmedzení v súvislosti s návštevou pápeža možno elektrické kolobežky oceníte ešte viac. Ak využijete kód NESTOJ, vyhnete sa kolónam a ušetríte. Po zadaní kódu získate 20 minút jázd a dve odomknutia zadarmo. 

Naše skúsenosti s čierno-zelenou elektrickou kolobežkou si môžete prečítať v článku Vyskúšali sme elektrickú kolobežku TIER

Doplnené:

Kód platí, bohužiaľ, len pre nových zákazníkov. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

nobody13.09.2021 - 17:22 Trvalý odkaz

Ešte by ten kód mohol aj fungovať! Lebo píše, že neplatný kód, takže keď celá kolobežka takto funguje tak ďakujem neprosím.
https://ibb.co/c2QRj2k

Celá diskusia 5 príspevkov