Elektrické kolobežky TIER jazdia už aj v Bardejove

Bardejov je ďalším okresným mestom na východnom Slovensku, kde môžete využiť výhody mikromobility, ktorú ponúkajú elektrické kolobežky berlínskej spoločnosti.

Bardejov sa stal jedenástym mestom, kde TIER na Slovensku pôsobí. Spustenie flotily prichádza v čase blížiaceho sa Európskeho týždňa mobility 2022, ktorý sa koná v termíne od 16. do 22. septembra. V rámci týždňa mobility bude navyše dňa 22. 9. 2022 mestská hromadná doprava v meste Bardejov poskytovaná bezplatne.

Elektrokolobežky TIER, ktoré nájdete v uliciach Bardejova, patria medzi najlepšie vo svojej triede a disponujú rozšírenými bezpečnostnými prvkami, od smeroviek, ktoré prinášajú väčšiu predvídateľnosť pohybu jazdcov, až po väčšiu výdrž baterky, vďaka ktorej prejdú obyvatelia a návštevníci mesta dlhšiu trasu o približne 30 %.

Nechýbajú osvedčené funkcie, akými sú najväčšie predné koleso, širšia podložka na státie, nabíjačka na bezdrôtový telefón, zvuková signalizácia, dvojitý stojan, dvojité bubnové brzdy a dvojité odpruženie. 

Batérie e-kolobežiek TIER, ktoré sú priamo vymeniteľné na mieste vybitia, eliminujú potrebu prepravovať ich do skladov na nabíjanie. Tím zamestnancov na mieste vymení prázdne batérie za čerstvo nabité, čím sa výrazne znížia prepravné náklady a emisie. 

Kolobežky sú k dispozícii 7 dní v týždni, 24 hodín denne za 0,14 centov za minútu s 1 € poplatkom za odomknutie. S balíčkami môžete ušetriť. Ak zvolíte v apke balíček Day pass 60, získate za 7,99 eur neobmedzený počet odomknutí počas 60 dní.  

Sub.unlock and GoTIER v hodnote 4,99 eur je určený pre nových jazdcov počas prvých 7 dní po registrácii v aplikácii TIER. V tejto cene je neobmedzený počet odomknutí a 60 minút jazdy počas 24 hodín. 

Naše skúsenosti z Bratislavy si môžete prečítať v minuloročnom článku Vyskúšali sme elektrickú kolobežku TIER

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu