E-kolobežky TIER dostupné už aj v Nitre, Kapušanoch, Sabinove, Lipanoch a Kaluži

Od 15. júla môžu elektrické kolobežky TIER využívať obyvatelia aj návštevníci ďalších miest. Okrem Nitry pribudli aj v štyroch mestách na východnom Slovensku vrátane Zemlínskej Šíravy.

Nitra je už piatym krajským mestom na Slovensku, kde TIER pôsobí. Nedávno pribudli zeleno-čierne elektrokolobežky v Prešove. Sú alternatívou k mestskej doprave a vhodné najmä na kratšie trasy po meste. Vyhnete sa zápche a starostiam s parkovaním. 

V Nitre sú k dispozícii najnovšie modely s rozšírenými bezpečnostnými prvkami. Smerovky prinášajú väčšiu predvídateľnosť pohybu jazdcov, väčšia výdrž baterky zvládne o približne 30 % dlhšiu trasu. Tieto e-kolobežky je možné prenajať za 0,16 centov za minútu (+1 € poplatok za odomknutie).

Na východe Slovenska rozšíril berlínsky TIER  svoju flotilu do miest Kapušany, Sabinov, Lipany a Kaluža. Kolobežkám sa potešia aj návštevníci Zemplínskej Šíravy. Ocenia ich pri krátkodobých presunoch, najmä v oblastiach, ktoré sú nedostupné verejnou dopravou. 

Obyvatelia obce a rekreanti môžu využívať e-kolobežky TIER v rámci letnej aktivácie SUMMER POP-UP a to do konca letnej sezóny 2022. Cena za minútu jazdy je 0,15 € (+1 € poplatok za odomknutie). 

Jazdci môžu aktuálne využiť zvýhodnený balíček Go Unlocked, ktorý za 2.99 eur umožňuje neobmedzený počet odomknutí počas 30 dní alebo All Day Pass 60 v hodnote 6,99 eur. V tejto cene je neobmedzený počet odomknutí a 60 minút jazdy počas 24 hodín.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu