Doogee S88 Pro: odolný android s 10 000 mAh batériou za dve stovky

Novinka zvládne pády na tvrdý povrch, dve hodiny v 1,5 metra hlbokej vode, extrémne teploty aj otrasy. Vďaka nadpriemernej kapacite batérie ju podľa výrobcu nemusíte nabíjať aj dlhšie než týždeň.

Dizajn Doogee S88 Pro nenechá nikoho na pochybách, že ide o odolné zariadenie, ktoré vydrží aj nešetrné zaobchádzanie. Bol testovaný na odolnosť proti pádu z výšky 1,5 metra, nevadí mu piesok, blato, otrasy ani voda. 

Zvládne až dvojhodinový pobyt vo vode ponorený do hĺbky 1,5 metra. Hlavným lákadlom je ale 10 000 mAh batéria s bezdrôtovým 10 W nabíjaním. Pri bežnom používaní ponúknuť 10 - 15 dní na jedno nabitie. Okrem toho podporuje reverzné bezdrôtové nabíjanie, takže poslúži ako power banka pre ďalšie zariadenia. 

Robustný dizajn dopĺňa farebné LED podsvietenie pod čiernym tvrdeným sklom umiestnené pod trojicou zadných fotoaparátov. Funguje ako notifikačná dióda. Rozsvieti sa na modro pri prichádzajúcich hovoroch a doručených správach, pri iných oznámeniach svieti červene alebo zelene. 

Medzi kľúčové špecifikácie nového dual SIM smartfónu patrí 6,3-palcový Full HD+ displej, čipset Helio P70, 6 GB RAM, 128 GB úložisko a Android 10. Doogee S88 Pro spĺňa certifikáciu odolnosti IP68/IP69K aj vojenský štandard MIL-STD-810G. Na snímanie fotografií a nahrávanie 4K videí poslúži hlavný 21 Mpix fotoaparát, 8 Mpix širokouhlý so 130° uhlom záberu a portrétový fotoaparát s netradične vysokým 8 Mpix rozlíšením. Predná kamera ponúka 16 Mpix senzor. 

Čítačka odtlačkov je v bočnej stene. Na boku nájdeme aj dve prispôsobiteľné tlačidlá, jedno z nich slúži aj ako SOS tlačidlo. Nechýba NFC ani rozpoznávanie tváre. 

Predpredaj Doogee S88 Pro už odštartoval, pri objednávke do 21. 6. je cena 182 eur, neskôr cena narastie na 227 eur. Na výber sú tri farebné verzie: Army Green, Fire Orange a Carbon Black.

Zdroj: doogee.cc

Diskusia k článku:

Profile picture for user Vlastimil Štefák

Vlastimil Štefak20.06.2020 - 14:06 Trvalý odkaz

váha 372g !!!

Celá diskusia 1 príspevok