Do smart hodiniek Huawei Watch GT 2 Pro nainštalujete aj fitnes apku Fitify

Počet inštalovateľných aplikácií sa rozrástol o softvér, za ktorým stojí česká firma. Databáza aplikácie obsahuje viac než 900 cvičení.

Operačný systém, ktorý Huawei používa vo svojich nositeľných zariadeniach, dlhé roky nedovoľoval inštaláciu aplikácií tretích strán. Až koncom minulého roka s príchodom inteligentných hodiniek Huawei Watch GT 2 Pro (recenzia), sa situácia začala meniť. 

Dostupný softvér hľadajte v mobilnej aplikácii Zdravie v časti Aplikácie, ale len pokiaľ hodinky používate s androidom. Pri spárovaní s iPhonom túto možnosť v apke Zdravie nenájdete. Viac sme sa téme venovali v decembrovom článku Hodinky Huawei Watch GT 2 Pro umožňujú inštalovať ďalšie aplikácie.

Nedávno do hodiniek prišla nová apka na cvičenie Fitify. Je to vôbec prvýkrát, kedy je aplikácia vývojára zo strednej Európy k dispozícii aj pre nositeľné zariadenia Huawei a zároveň je Fitify prvou aplikáciou, ktorú môžu využiť aj majitelia nositeľných doplnkov Huawei mimo Číny. 

Fitify obsahuje cez 900 druhov cvičení a stiahlo si ju už viac než 10 miliónov používateľov vo vyše 170 krajinách celého sveta. Dostupná je v 18 jazykoch, vrátane slovenčiny. 

V septembri minulého roka poskytol Huawei vývojárom možnosť integrácie aplikácií tretích strán pre svoje nositeľné zariadenia. V budúcnosti sa tak môžeme tešiť na ďalší zaujímavý a užitočný softvér.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu