Do Sackboy: A Big Adventure prichádzajú výzvy o exkluzívne ceny

Populárny handrová postavička dostáva online výzvy, v ktorých budete súťažiť proti hráčom z celého sveta. Keď sa vám bude dariť, čakajú na vás zaujímavé výhry.

Sackboy: A Big Adventure je rodinná plošinovka s handrovým panáčikom, ktorá vyšla pred koncom minulého roka. Teraz do nej prichádzajú výzvy Knit-Speedrun Challenge, v ktorých môžu súťažiť hráči na PS5. Sú súčasťou novej série PlayStation Tournaments a nájdete ich v Game Hube. Hrať ich môžete od mája do januára budúceho roka. Každý druhý mesiac do nich pribudne jedna z piatich unikátnych dráh, na ktorých budete zdolávať prekážky a súťažiť o čo najlepší čas. 

Váš postup sa bude ukladať do online rebríčkov, kde okrem toho uvidíte, ako sa v hre darí vašim priateľom. Hrať však budete nie len o body, ale aj o exkluzívne ceny. Sú rozdelené do piatich kategórií: bronzová, strieborná, zlatá, platinová a diamantová.

V prvej na vás čakajú zberateľské predmety pre každého účastníka. Umiestnenie v striebornej prinesie najlepším 50 % hráčom exkluzívnu časť kostýmu. V zlatej ju dostane už len prvých 30 %. V platinovej kategórii čaká časť kostýmu len na 15 % hráčov a diamantovú získa iba elitných 5 %. 

Ceny budú udeľované vždy na konci výzvy každej z piatich dráh. Úspešní hráči tak môžu pre svoju hernú postavičku získať zaujímavé a hlavne exkluzívne oblečenie. Podmienkou zapojenia sa do súťaže je však vek minimálne 18 rokov. Viac informácií k výzvam nájdete na stránkach PlayStation

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu