Disney+ príde na Slovensko 14. júna. Poznáme ceny predplatného

Spoločnosť The Walt Disney Company potvrdila dátum spustenia svojej streamovacej služby Disney+ na slovenskom trhu. Prinesie exkluzívny originálny obsah z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars či National Geographic.

Už koncom minulého roka sme vám priniesli správu, že Disney+ príde aj na Slovensko. Dnes už je potvrdený dátum spustenia streamovacej služby - 14. jún 2022. Cena mesačného poplatku však nebude pôvodne avizovaných 6,99 eur, ale 7,99 eur. Pri ročnom predplatnom vo výške 79,90 eur tak ušetríte necelých 16 eur. 

Predplatitelia budú mať prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián, dočkajú sa seriálu Moon Knight z dielne štúdia Marvel a pozrieť si budú môcť aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara. 

Chýbať nebude ani ďalší film nominovaný na Oscara - Luca od štúdií Disney a Pixar, ďalej tohtoročnými Oscarmi ocenené filmy Encanto: Čarovný svet z produkcie Walt Disney Animation Studios, ktorý rozpráva príbeh o jedinečnej rodine Madrigalovcov, či Cruella s Emmou Stone. 

Tešiť sa môžu aj na ponuke akčnú komédiu Free Guy, seriály Simpsonovci, Klinika Grace alebo Svet očami Jeffa Goldbluma od National Geographic. 

Disney+ ponúkne vysokú kvalitu obrazu a možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach aj podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch, možnosť nastavenia až siedmich rôznych profilov. Rodičia budú môcť využiť nastavenia destského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu