Disney+ odštartuje na Slovensku so stovkami atraktívnych titulov. Stále môžete získať výhodné predplatné

Tešiť sa môžete na bohatú ponuku titulov. Už pri spustení bude zahŕňať vyše 700 filmov, viac než 700 seriálov a zbierku 130 exkluzívnych titulov z pôvodnej tvorby.

Štart streamovacej služby Disney+ na Slovensku je naplánovaný na 14. júna 2022. Tešiť sa môžete na obsah z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic či Star

Predplatitelia získajú prístup k seriálu Boba Fett: Zákon podsvetia aj k obom sériám seriálu Mandalorián z dielne štúdia Star Wars. Okrem toho bude Disney+ ponúkať celú ságu Skywalkerov od Star Wars Epizódy 1 až po Epizódu 9. 

Na svoje si prídu fanúšikovia Marveloviek. Hneď od spustenia bude k dispozícii vyše 40 filmov vrátane na Oscara nominovaného Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch, ale aj k filmom Eternals, Avengers: Endgame a Captain Marvel. Chýbať nebude ani Moon Knight, Loki či WandaVision.

Od Disney a Pixaru bude dostupných viac než 280 titulov, vrátane celej kolekcie filmov Toy Story, Encanto: Čarovný svet alebo Oscarmi ocenený film Cruella. Z produkcie Star uvidíte úspešný komediálny seriál Iba vraždy v budove, seriál z limitovanej edície Pam & Tommy či seriál The Kardashians. Doplní ich aj mysteriózny thriller Smrť na Níle.

Samozrejmosťou budú obľúbené klasiky ako Popoluška, Na vlásku, Princezná a žaba a Malá morská víla. Pripoja sa k nim aj nedávne kinohity Raya a posledný drak alebo Mulan. 

Ešte stále sa môžete do polnoci 13. júna nezáväzne zaregistrovať na predplatné Disney+ na Slovensku a využiť tak uvádzaciu ponuku vo výške 63,90 eur pri ročnom poplatku. Bežná cena mesačného predplatného je nastavená na 7,99 eur, ročného na 79,90 eur. 

Streamovať môžete až na štyroch zariadeniach naraz, vybrané tituly sú v 4K a môžete si nastaviť až sedem rôznych profilov vrátane detského profilu s prístupom k obsahu primeranému ich veku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu