Disney+ odštartovalo. Prináša atraktívnu ponuku v slovenčine aj 4K obsah

Dnešným dňom oficiálne odštartovala na Slovensku streamovacia služba Disney+. Nechýba rodinné zdieľanie, sťahovanie na offline prístup ani pozeranie na viacerých zariadeniach naraz.

Na svojich mobiloch, smart televízoroch, tabletoch, streamovacích zariadeniach a počítačoch už môžete sledovať obľúbené filmy a seriály z produkcie Disney, Pixar, Marvel, Star Wars či National Geographic. Predplatitelia majú prístup k seriálom Boba Fett: Zákon podsvetia a Mandalorián, Moon Knight z dielne štúdia Marvel a pozrieť si môžu aj film Shang-Chi: Legenda o desiatich prsteňoch nominovaný na Oscara. 

Nechýba akčná komédia Free Guy, seriály Simpsonovci, Klinika Grace alebo Svet očami Jeffa Goldbluma od National Geographic. Pozrieť si môžete aj drámu zo života známej herečky Pamely Anderson založenej na skutočnom príbehu videonahrávky so šteklivým obsahom, ktorá obletela svet. 

Disney+ ponúka možnosť streamovať až na štyroch zariadeniach naraz, neobmedzené sťahovanie až na desiatich zariadeniach aj podporu IMAX Enhanced pri vybraných tituloch. V rodinnom zdieľaní môžete nastaviť až siedem rôznych profilov. 

Rodičia môžu využiť nastavenia destského profilu s ľahko ovládateľným rozhraním určeným pre deti, ktorý poskytne prístup k obsahu primeranému ich veku. 

4K kvalitu si podľa informácií na webe užijete iba na smart televízoroch, pri prezeraní cez mobilný telefón alebo webový prehliadač je maximom Full HD. Obsah si môžete do podporovaného zariadenia stiahnuť aj na offline pozeranie.  

Ak ste nestihli registráciu s ročným predplatným za 63,90 eur, stále môžete využiť zvýhodnený ročný poplatok 79,90 eur. mesačné predplatné je 7,99 eur

Ak si neviete vybrať z bohatej nádielky titulov, možno vám pomôže sprievodca streamovacími službami JustWatch a jeho katalóg Disney+. Nastaviť si môžete vyhľadávanie podľa filtrov, roku uvedenia, žánrov a podobne.

Nechýba filter podľa hodnotení IMDb, takže sa môžete vyhnúť obsahu so zlým ratingom. Po kliknutí na vybraný film alebo seriál sa zobrazia všetky potrebné informácie vrátane možnosti, kde sa titul dá sledovať. 

Zdroj: disneyplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu