Disney+ láka na uvádzaciu cenu 12 mesiacov za cenu ôsmich

Časovo obmedzená ponuka platí pre ročné predplatné a môžete vďaka nemu ušetriť. Spoločnosť pre lákavú cenu použila vzorec so štandardným mesačným poplatkom.

Od dnešného dňa sa môžete prvýkrát nezáväzne zaregistrovať na predplatné Disney+ na Slovensku a využiť tak uvádzaciu ponuku vo výške 63,90 eur pri ročnom poplatku. Streamovacia služba odštartuje na Slovensku 14. júna 2022, pričom bežná cena mesačného predplatného je nastavená na 7,99 eur, ročného na 79,90 eur. 

Spoločnosť láka na využívanie ceny počas dvanástich mesiacov za cenu ôsmich. Platí to však iba pri porovnaní mesačného poplatku (7,99 eur x 12), vtedy ušetríte takmer 32 eur. Ak by sme si pozreli rozdiel v cene ročných poplatkov, čo je objektívnejšie, tam je úspora už nižšia (16 eur), no stále lákavá. 

Uvádzacia ponuka bude dostupná pre tých, ktorí sa nezáväzne registrujú do polnoci 13. júna, 2022. Ponuku treba využiť do 26. júna, 2022.

O novinkách a plánovanej ponuke sme vás informovali už v marci v článku Disney+ príde na Slovensko 14. júna. Poznáme ceny predplatného.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu