Disney+ Day prinesie očakávané premiéry. Nechýba Thor: Láska a hrom ani Pinocchio

Zapíšte si do kalendára dátum 8. september. Disney+ Day prinesie množstvo filmov a seriálov. Chýbať nebude špeciál Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia, seriály Tierra Incógnita a Svadobná sezóna, hraný film Pinocchio a ďalšie lákavé tituly.

Disney+ Day, ktorý bude mať celosvetovú premiéru 8. septembra, prinesie predplatiteľom vďaka exkluzívnemu obsahu viac lákadiel.

Novinky, ktoré sa objavia 8. septembra na Disney+:
Pinocchio: príbeh o drevenej bábke, ktorá sa vydáva na napínavé dobrodružstvo, aby sa stala skutočným chlapcom. V úlohe rezbára Geppetta, ktorý Pinocchia vytvoril a správa sa k nemu, akoby bol jeho skutočným synom, sa predstaví Tom Hanks. 

MIKE
Osemdielny seriál skúma búrlivé vzostupy a pády boxerskej kariéry a osobného života Mika Tysona. Seriál si zároveň všíma triedne a rasové rozdiely v USA, slávu a moc médií, mizogýniu, rozdelenie bohatstva i prísľub amerického sna.

Svadobná sezóna
Beznádejný romantik Stefan spoznáva charizmatickú Katie, ktorá je síce zasnúbená so synom bohatého magnáta s nehnuteľnosťami, no aj napriek tomu si počas svadbami nabitého leta spolu začnú divokú aféru.

Thor: Láska a hrom
V novom príbehu od Marvel Studios sa boh hromu vydáva na svoju najťažšiu životnú cestu - cestu sebapoznania. Jeho úsilie však preruší galaktický zabijak známy ako Gorr the God Butcher, ktorý sa snaží zlikvidovať bohov. 


Assembled: Ako sa natáčal Thor: Láska a hrom 
V tomto dokumente odhalíte pozadie v poradí už štvrtého filmu o bohovi hromu nielen prostredníctvom detailných rozhovorov s hercami a členmi filmového štábu, ale aj cez pôvodné, doteraz neodvysielané zábery z pľacu a zo zákulisia.

Obi-Wan Kenobi: Jedi sa vracia
Tento špeciál odhaľuje pozadie návratu Obi-Wana Kenobiho a Anakina Skywalkera na obrazovky, ako aj návrat hercov Ewana McGregora a Haydena Christensena k ich ikonickým postavám. 

Tierra Incógnita (pôvodný latinsko-americký seriál) 
Eric sa vracia do svojho rodného mesta vyriešiť temnú záhadu zmiznutia svojich rodičov spred ôsmich rokov. Namieri si to do strašidelného zábavného parku, ktorý patril jeho rodičom a v ktorom ich videli naposledy živých – do Tierra Incógnita. 

She-Hulk: Neuveriteľná právnička
V seriáli od štúdia Marvel sa musí Jennifer Waltersová, právnička zaoberajúca sa súdnymi prípadmi ľudí so superschopnosťami, vysporiadať s komplikovaným životom single ženy po tridsiatke, ktorá je zhodou okolností navyše aj zelená, dvojmetrová a supersilná obryňa. 

Autá na cestách
Pixar uvádza nový pôvodný seriál, vďaka ktorému sa vrátime do sveta Áut. Seriál priblíži zážitky Bleskového McQueena a jeho najlepšieho priateľa Matera na výlete naprieč krajinou. 

Dospievanie
Inovatívny, tzv. hybridný dokumentárny seriál Dospievanie, predstavuje prostredníctvom desiatich podmanivých príbehov výzvy, triumfy a ťažkosti dospievania. V seriáli sa miešajú rôzne žánre filmovej tvorby vrátane rozprávania, experimentov a dokumentaristiky. 

Veľkolepé dobrodružstvá s Bertiem Gregorym
Tvárou novej generácie ambicióznych dobrodruhov a tvorcov prírodopisných filmov je 29-ročný prieskumník National Geographic Bertie Gregory, ktorý berie divákov na úchvatné napínavé cesty do najpozoruhodnejších a najtajnejších kútov našej divokej planéty. Seriál sleduje jeho eskapády a zachytáva výnimočné zábery zvierat vo voľnej prírode.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu