Dead Space Remake ukazuje nové zábery a dostáva dátum vydania

Isaac Clarke sa vráti v novom kabáte, aby opäť mohol prežiť hrôzy v mŕtvom vesmíre na lodi USG Ishimura. Autori ukazujú nové zábery z kompletného remaku, ktorý pobeží na Frostbite engine.

Dead Space je aj po jedenástich rokoch od vydania veľmi kvalitný mrazivý horor v ďalekom vesmíre. Sleduje príbeh lodného inžiniera Isaaca Clarkeho, ktorý bude čeliť smrti takmer na každom kroku. Hra zabodovala výbornou atmosférou, akciou a skvelými nápadmi. 

To isté sa teraz očakáva od Dead Space Remake, ktorý prinesie kompletne prepracovaný zážitok na novom Frostbite engine. Pracuje na ňom EA Motive, ktoré zverejnilo nové zábery a pridalo aj niekoľko informácií. 

Pre vývojárov sú kľúčové vlastnosti remaku hlavne horor a pohlcujúci mrazivý svet. Chcú vytvoriť naozaj živé a uveriteľné prostredie, ktoré si hráčov podmaní. Samozrejmosťou je nový grafický kabát, kde sa autori hrajú s každou miestnosťou lode USG Ishimura. Pridávajú rôzne detaily, dym, krv, svetelné a ďalšie dodatočné efekty. 

Vizuálnou aktualizáciou si prejdú aj modely postáv. Na ukážku hrateľnosti je však zatiaľ EA Motive skúpe. Viac z hry by mali predviesť v októbri. Zatiaľ potešili aspoň dátumom vydania. Dead Space Remake vyjde 27. januára 2023. 

Zdroj: Dead Space

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu