Crysis 4 je oficiálne vo vývoji a chce priniesť strieľačku novej generácie

Fanúšikovia značky Crysis majú dôvod na radosť. Crytek oficiálne pracuje na pokračovaní série, ktoré oznámil po dlhých 9 rokoch a ambície tímu sú naozaj vysoké.

Séria Crysis patrí k legendárnym značkám, na ktoré máme len tie najlepšie spomienky. Naposledy sa pripomenula len koncom minulého roka, kedy sme si mali možnosť zahrať Crysis Remastered Trilogy (recenzia). 

Išlo o všetky tri diely hlavnej série, ktoré dostali kompletne remastrovaný vizuál. Teraz však herný vydavateľ Crytek prekvapil obrovským oznámením, v ktorom oficiálne potvrdil vývoj Crysis 4

Novinka je v ranných fázach vývoja, takže si na ňu ešte chvíľu počkáme. Vývojári majú ambiciózny cieľ a chcú prekonať už aj tak vysoké očakávania fanúšikov. Na hre má pracovať skutočne zapálený tím, ktorý miluje značku Crysis rovnako, ako milióny hráčov po celom svete. 

Veria, že sa im podarí priniesť skutočnú strieľačku novej generácie. To je z oznámenia bohužiaľ aspoň na teraz všetko. Crytek dodáva, že nám plánuje prinášať aj ďalšie informácie o vývoji, ktoré prídu postupne. O všetkých vás samozrejme budeme informovať. 

Zdroj: tlačová správa

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu