Creative rozdáva pred oficiálnym spustením predaja slúchadlá Zen Hybrid

Novinku môžete zadarmo získať ešte skôr, než sa v júni dostane oficálne do predaja. Stačí skúsiť šťastie v tombole, výrobca rozdáva 100 kusov.

Spoločnosť Creative pripravuje uvedenie slúchadiel Creative Zen Hybrid, ktoré prídu na trh 8. júna 2022. Kým príde k oficiálnemu uvedeniu, môžete skúsiť šťastie v tombole. Na fanúšikov čaká 100 kusov nových slúchadiel

Výrobca prezradil aj kľúčové vlsatnosti pripravovanej novinky Creative Zen Hybrid. Slúchadlá ponúknu hybridné aktívne potláčanie hluku (ANC), čistotu hlasu pri hovoroch a chýbať nebude ambientný režim. Ten umožní prepúšťanie okolitých zvukov, aby ste nestratili kontakt s okolím. Napríklad na ulici alebo kvôli pohodliu pri objednávaní nápojov v kaviarni.

Lákadlom bude výdrž na jedno nabitie. S aktivovaným ANC je približne 27-hodinová, pri vypnutom potlačení okolitých zvukov sa predĺži na 37 hodín. Len päť minút nabíjania postačí na päťhodinové prehrávanie. 

Creative Zen Hybrid budú uvedené na trh 8. júna za cenu 98,99 eur. Do tomboly, v ktorej sa bude losovať 100 slúchadiel, sa prihlásite na webe creative.com.

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu