Čoskoro príde OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition

Limitovaná edícia sa bude predávať aj v Európe. Na webovej stránke výrobcu máte šancu zapojiť sa do súťaže a vyhrať nový telefón spolu s bezdrôtovými slúchadlami OnePlus Buds Z.

Nový smartfón OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition vychádza z modelu Nord 2 (základné info), ponúkne však zadný kryt s dizajnom známeho bludiska s fosforeskujúcou povrchovou úpravou. Špeciálna edícia smartfónu inšpirovaná obľúbenou hrou, tak svieti v tme. 

Druhou zmenou je softvér. Novinka príde s prepracovaným používateľským rozhraním OxygenOS s množstvom exkluzívneho (a skrytého) obsahu s témou Pac-Man. Niektorý budete musieť "odomknúť". 

OnePlus Nord 2 Pac-Man Edition sa bude predávať v pamäťovej verzii s 12 GB RAM a 256 GB úložiskom. Cena je stanovená na 529 eur

Na webovej stránke oneplus.com máte šancu hrať o jeden z troch nových smartfónov, ku ktorým výrobca pribalí aj bezdrôtové slúchadlá OnePlus Buds Z. Stačí, ak si zahráte známu hru a dosiahnete dostatočne vysoké skóre. 

Ak nevyhráte, máte možnosť získať poukážku na prednostný nákup smartfónu novej edície, takisto s darčekom - slúchadlami Buds Z. 

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu