ColorOS 12 od Oppo bude mať premiéru 11. októbra

Najnovšia verzia globálnej používateľskej nadstavby beží nad Androidom 12. beta verzia pre vybrané zariadenia je už dostupná.

Oppo na svojom Twittre účte venovanom grafickej nadstavbe ColorOS zverejnilo upútavku na event, ktorý sa bude konať 11. októbra. Uvedie na ňom globálnu verziu ColorOS 12.

Čínska verzia platformy bola oznámená už minulý mesiac a je k dispozícii nielen pre niektoré smartfóny Oppo, ale aj OnePlus, ktoré na domácom čínskom trhu nahradí známy OxygenOS nadstavbou ColorOS.

Zatiaľ je vo vybraných krajinách k dispozícii beta verzia ColorOS 12, a to pre smartfón Oppo Find X3 Pro. Výrobca sľubuje tri hlavné aktualizácie systému pre sériu Find X, dve aktualizácie pre rad Reno a jednu aktualizáciu pre smartfóny série A. Bezpečnostné opravy pre lacné modely A budú dostupné tri roky, prémiový rad Find X a Reno budú dostávať záplaty o rok dlhšie, teda štyri roky.

Zdroj: twitter.com 

Diskusia k článku:

Gabriela Kramaričová12.03.2023 - 12:03 Trvalý odkaz

Ahojte máte niekto skúsenosť s Color os? Oppo

Miroslav Frič14.03.2023 - 12:32 Trvalý odkaz

Je to vynikajuci system, velmi rychly a vobec sa nespomaluje. Mal som Oneplus Nord aj Oppo Reno 7 a mozem len odporucit. Hlavna vyhoda je cistost systemu, mimimum bloware a stabilita systemu, ktory sa skoro vobec nespomaluje

Celá diskusia 2 príspevky