Chcete mať Nothing phone (1) medzi prvými? 100 telefónov bude predaných v aukcii

Firma nedávno odhalila dizajn zadnej steny pripravovaného smartfónu, ktorý má zmeniť svet mobilov. Zároveň oznámila, že prvých 100 kusov poputuje k tým, ktorí zaň v aukcii ponúknu najviac.

Vidno, že spoluzakladateľom firmy Nothing je Carl Pei, ktorý stál aj pri zrode OnePlus. K telefónom značky OnePlus ste sa zo začiatku mohli dostať iba cez pozvánky. Aj očakávaný telefón Nothing phone (1) si chce zachovať istý punc exkluzivity, a tak prichádza v aukcii. 

Každý jeden kus bude mať svoje sériové číslo od 1 do 100 a k majiteľovi sa dostane presne ten jeho vydražený kus. Aukcia bude prebiehať v spolupráci so spoločnosťou StockX a bude otvorená od 21. júna 9:00 európskeho času do 8:59 23. júna 2022. Ak sa chcete aukcie zúčastniť, musíte si vytvoriť účet StockX.

Nothing Phone (1) bude poháňaný bližšie nešpecifikovanou mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon a pobeží v ňom operačný systém Nothing OS. Nadstavbou sa má vyrovnať iPhonom a ponúknuť najpresvedčivejšiu alterantívu výrobkom od Applu. Unikátny bude aj dizajnom s priesvitnou zadnou stenou a svetelným efektom, ktorý zrejme poslúži aj ako notifikačná dióda.

 

Oficiálne uvedenie Nothong phone (1) je naplánované na 12. júla 2022.

Zdroj: stockx.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu