Chcete exkluzívne puzdro pre Samsung Galaxy Z Flip3 5G? Poponáhľajte sa, limitovaná edícia bude čoskoro vypredaná

Ak chcete potešiť svoju partnerku, kamarátku alebo niekoho z rodiny niečím jedinečným, stavte na dizajnové puzdro pre skladací telefón s ohybným displejom Samsung Galaxy Z Flip3 5G z limitovanej edície Floral Fantasy.

Zo špeciálnej edície Floral Fantasy je zo 100 kusov v predaji už len zopár dizajnových puzdier. Preto ak chcete vyjadriť svoj štýl, alebo hľadáte darček pre niekoho blízkeho, kto používa Samsung Galaxy Z Flip 5G, dlho neváhajte. 

Limitovanú edíciu s názvom Floral Fantasy navrhla slovenská dizajnérka a jedna z najvplyvnejších slovenských influenceriek v oblasti módy Jana Tomas. Ide o jedinečný módny doplnok s nádychom ženskosti a luxusu. Každé puzdro je ručne vyrobený originál a má vlastné číslo. 

Vychádza z pôvodného priesvitného puzdra Samsung, na ktorom sú ručne prišité pútka z bledej opracovanej kože, do ktorých sú vložené zlaté očká. Na tie sú zachytené rovnako zlaté karabínky, ktoré spája reťaz v zlatej farbe pretkaná ručne šitou šatkou s kvetinovým motívom exkluzívne navrhnutým pre túto kolaboráciu.

Puzdrá z limitovanej edície Floral Fantasy sú v predaji v slovenských značkových predajniach Samsung, ktoré nájdete v Bratislave (Avion a Bory Mall), v Banskej Bystrici (SC Europa), v Košiciach (Aupark) a v Žiline (Aupark). Odporúčaná cena je 49,90 eur.

Článok je súčasťou platenej spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu