Českí umelci oslavujú vydanie Gotham Knights

Očakávaná komiksová akčná adventúra spojila českých umelcov, ktorí pripravili vlastné obrazy aj upravený ovládač DUALSENSE. O ten si môžete zasúťažiť.

Aktuálne práve vyšla očakávaná komiksová akčná adventúra Gotham Knights. Pri tejto príležitosti sa dali do pohybu aj českí umelci, ktorí sa rozhodli osláviť vydanie unikátnymi umeleckými dielami (artworkami). Na prvom sa podieľala česká streamerka Clainy, ktorá vytvorila portrét Batgirl. Pridala sa aj česká umelkyňa Charlien s vlastným portrétom ústrednej  partie herných postáv. 

O klasický obraz sa postaral umelec s prezývkou Fila Venom Art, ktorý vytvoril dielo s rozmerom 70 x 50 cm. Ak sa vám páči, distribučná spoločnosť CENEGA CZECH ho už čoskoro venuje do súťaže na svojom Facebooku

 

 

Rovnako do súťaže mieri aj výtvor českej art streamerky Ellienky, ktorá vytvorila tematický ovládač DUALSENSE na PS5. 

Gotham Knights predstaví originálny príbeh z Batmanovho sveta, v ktorom je ikonický ochranca Gothamu mŕtvy. Mesto však naďalej okupujú zločinci a tak jeho neľahkú úlohu musí prevziať štvorica hrdinov Batgirl, Nightwing, Robin a Red Hood. Našu recenziu na novinku si budete môcť prečítať v priebehu budúceho týždňa. 

Zdroj: tlačová správa 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu