Cenovo dostupné Oppo A79 5G na Slovensku

Dobre vybavený smartfón s cenovkou menej než tristo eur prichádza do slovenských obchodov. Nájdete ho aj v ponuke mobilných operátorov.

Modely série Oppo A patria medzi lacnejšie, v peknom dizajne sa zvyčajne ukrýva hardvér pre nenáročných zákazníkov, no čím vyššie číslo modelu, tým lepšia celková výbava a menej kompromisov kvôli nízkej cene.

Oppo A79 5G (základné info) ponúka vzhľadom k cene veľmi dobrú výbavu, kam patrí 6,72'' Full HD+ displej, 7 nm čipset Dimensity 6020 a 8 GB operačná pamäť RAM, ktorá sa dá v prípade potreby virtuálne rozšíriť o ďalšie gigabajty. 128 GB úložisko sa dá rozšíriť microSD kartou. Nad operačným systémom Android 13 beží používateľské prostredie ColorOS 13.1. 

Na snímanie fotografií poslúži 50 Mpix hlavný fotoaparát s clonovým číslom f/1.8 a podporou umelej inteligencie. Poteší zvýšená odolnosť konštrukcie proti vode, 5000 mAh batéria s 33 W nabíjaním či stereo reproduktory. V hlučnom prostredí oceníte režim Ultra Volume, ktorý umožní zvýšiť hlasitosť reproduktorov až na 300 % a bezdrôtových slúchadiel na 200 %.  

Oppo A79 5G sa na Slovensku predáva za odporúčanú cenu 279 eur. na výber je v dvoch farbách Tajomná čierna a Žiarivá zelená. Bude súčasťou ponuky Orangeu a začiatkom budúceho roka aj v O2.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu