Bulánci 2.0: česká klasika ukazuje nostalgickú hrateľnosť v novom šate

Potešil vás neuveriteľný úspech Bulánci 2.0 na Startovači? V tom prípade si vychutnajte prvú ukážku hrateľnosti, ktorá ukazuje hlavne vizuálny posun. Ale pozor, je plná nostalgie.

Bulánci patria medzi legendy českého videoherného priemyslu. Na strieľajúce vankúše s láskou spomína množstvo hráčov, ktorí si túto dnes už klasiku užívali ešte v detských časoch. Niet preto divu, že návrat Bulánci vzbudil poriadnu dávku nostalgie a na portáli Startovač vyzbieral vyše sedem miliónov českých korún. 

Vďaka štedrým podporovateľom tak môže vzniknúť projekt Bulánci 2.0, ktorý je kompletným remakom tejto českej klasiky. Prinesú hru v novom kabáte, doplnenú o viaceré vylepšenia a novinky. Ako to vyzerá v praxi autori zverejnili v novom videu, ktoré ukazuje hrateľnosť pripravovanej novinky.

Ukážka má síce len 47 sekúnd, ale je na nej pekne vidieť hlavne grafický pokrok, ktorým si Bulánci 2.0 prešli. Hra je bohatšia na detaily či animácie a vo výsledku pôsobí živším dojmom. 

Okrem notoricky známych levelov ponúknu Bulánci 2.0 aj množstvo nových. K tomu pridávajú kampaň s možnosťou hrania solo a v kooperácii či dobývací režim. Niektoré levely ozvláštni striedanie dňa a noci, no a samozrejmosťou je nový 3D vizuál, úprava vankúšov či niekoľko ďalších detailov. 

Bulánci 2.0 prídu na PC, ktoré by malo neskôr mali doplniť aj konzolové vydanie. Vzhľadom na veľký úspech kampane hry sa spomína dokonca aj mobilná verzia. Konkrétne dátumy vydania však zatiaľ nie sú známe. 


Zdroj: startovac.cz

Diskusia k článku:

Začať diskusiu