Bonus až 400 eur na Galaxy Z Fold4 a Flip4 získate aj pri kúpe od operátorov. Ako na to?

Konečnú cenu nového smartfónu s ohybným displejom od Samsungu si môžete znížiť o niekoľko sto eur. Stačí splniť pár podmienok. Novinky budú v predaji aj v O2, Orangei a Telekome.

V deň uvedenia nových skladačiek Samsung Galaxy Z Flip4 (základné info) a Galaxy Z Fold4 (základné info) odštartovali aj predobjednávky. Získať môžete dva bonusy:
- rok poistenie Galaxy Premier Service
- finančný bonus k výkupu starého zariadenia vo výške až 300 eur (Flip4) alebo až 400 eur (Fold4)

Aby ste mali nárok na bonus, musíte splniť niekoľko podmienok a nič nevynechať. Podobné bonusy sú zákazníkom Samsungu známe a opakujú sa pri rôznych modeloch smartfónov. Po odpočítaní finančného bonusu z kúpnej ceny získa smartfón atraktívnejšiu konečnú sumu, ktorú do telefónu investujete. 

Prvým a dôležitým krokom je kúpiť nový telefón od partnerského predajcu. Zoznam obchodníkov nájdete na tejto stránke. Ide o oficiálnych distribútorov, nie šedý dovoz. V zozname nechýbajú ani traja mobilní operátori O2, Orange a Telekom. Ak využijete dotáciu na telefón u niektorého z nich, ďalšie eurá môžete ušetriť, ak si uplatníte bonus pri výkupe staršieho zariadenia. 

Druhou dôležitou podmienkou je stihnúť termín predobjednávok a kúpiť nový skladací Samsung v dátume od 10. do 25. augusta 2022. Nový telefón po kúpe musíte zaregistrovať v mobilnej aplikácii Samsung Members, a to do 7. 10. 2022. V zakúpenom telefóne otvoríte aplikáciu a v časti Výhody svoj nový Samsung zaregistrujete. 

Zadáte dátum nákupu, predajňu, odfotíte nákupný doklad a osobné údaje z účtu Samsung account. Model telefónu a jeho IMEI sa vyplnia automaticky. Po úspešnej registrácii vám príde e-mail. Ak ho nedostanete, skontrolujte si, či sa neocitol v spame. 

Vaše vyplnené údaje a doklad o nákupe sa v Samsungu skontrolujú a po úspešnej kontrole (môže to trvať aj niekoľko týždňov) vám príde e-mail s postupom na vygenerovanie unikátneho kódu, ktorý budete potrebovať pri odkúpení starého telefónu na to, aby ste získali aj finančný bonus k cene starého zariadenia. 

V aplikácii Samsung Members si vygenerujete e-voucher. Na stránke novysamsung.sk vyplníte údaje o starom telefóne, ktorý chcete nechať vykúpiť, miesto predajne, kam starý telefón prinesiete alebo adresu, na ktorú príde kuriér a zadáte unikátny kód. Kód z e-voucheru môžete využiť do 7. 11. 2022. 

K výkupnej cene vášho starého mobilu sa pripočíta aj získaný bonus, teda až 300 eur pri Z Flip4 alebo 400 eur, ak ste kupovali Z Fold4. Najvyšší bonus získate iba vtedy, ak vaším starým odkupovaným telefónom bude niektorý z vybraných modelov Samsungu série Galaxy S10, S20 S21, S22, Galaxy Z, Apple iPhone série 11 až 13 alebo Huawei radu P30. Pri inom type a značke je výška bonusu maximálne 200 eur. Všetky podrobnosti nájdete na webe novysamsung.sk.

Zdroj: novysamsung.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu