Bolt Green vás odvezie elektromobilom alebo hybridom

Používatelia aplikácie v Bratislave majú v apke Bolt k dispozícii novú kategóriu Green, ktorá im zabezpečí odvoz do ciela elektromobilmi, resp. hybridnými vozidlami.

Zakliknutím možnosti Green, si tak zákazníci vychutnajú nielen tichšiu, ale aj ekologickejšiu jazdu. V danej kategórii budú dostupné denne aj zľavy odvíjajúce sa od kvality ovzdušia v Bratislave.

Zľavy sa budú odvíjať od hodnoty AQI, čiže kvality ovzdušia v daný deň v Bratislave. Napríklad, ak bude AQI 53, cestujúci budú mať zľavu 53 %. Takže pri zlom stave ovzdušia bude firma ponúkať vyššie zľavy, aby boli ľudia motivovaní jazdiť "zelenšie".

Cieľom projektu "Green Plan" je nielen kompenzácia emisií CO₂, ale aj zelenšie mestá a celková redukcia ekologickej stopy. Každou jazdou prostredníctvom aplikácie, Bolt prispeje na projekty zaoberajúce sa elimináciou uhlíkovej stopy naprieč celým svetom. 

Aplikácia je dostupná na stiahnutie cez Google Play aj App Store. Pred objednaním jazdy sa cestujúcemu zobrazí konečná cena za prepravu a po objednaní aj meno vodiča a typ vozidla.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu