Bolt Food už aj v Trnave. Štartuje s 30 % zľavou

Objednať si obed alebo večeru z pohodlia obývačky môžu už aj zákazníci Boltu v Trnave. Na začiatok s donáškovou službou spolupracuje 20 reštaurácií a využiť môžete 30 % zľavu na jedlo.

Na využitie služby si musíte stiahnuť aplikáciu Bolt Food. Pred konečným potvrdením objednávky uvidíte cenu a predpokladaný čas doručenia. Kuriéra s vašou zásielkou môžete sledovať na mape a vidíte, kde sa práve nachádza.  

Aplikácia Bolt Food bude v Trnave pri príležitosti spustenia doručovať jedlo v okruhu 3 km zdarma a poskytne zľavu vo výške 30 % na všetky jedlá z reštaurácií. Objednávky budú prijímané v čase od 9:30 do 23:00. Platí sa len cez aplikáciu uloženou platobnou kartou. 

V Trnave si cez aplikáciu môžu zákazníci objednať jedlo z vybraných reštaurácií a kaviarní, medzi ktoré patrí Subway, Regal Burger, KFC, Shiva Restaurant či La Donuteria. Spektrum reštaurácií sa bude rozširovať a pravidelne budú pridávané ďalšie. 

Aplikáciu Bolt Food si stiahnete z Google Play a App Store, reštaurácie a kuriéri sa môžu prihlásiť na webových stránkach food.bolt.eu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu