Bolt Business: jednoduchšia mobilita pre zamestnancov. Autom aj kolobežkou

Nová služba cieli na podnikateľov a firmy, ktoré potrebujú zamestnancom zabezpečiť rýchlu a jednoduchú prepravu. Vhodná je aj pre zahraničné cesty.

Ak sa ako majiteľ firmy rozhodujete, či zabezpečíte pre svojich zamestnancov flotilu automobilov, okrem vysokej ceny vás môže odrádzať stále zložitejšie parkovanie, vysoké ceny pohonných látok aj servis vozidiel. Záťažou je aj evidencia jednotlivých ciest a viac práce pre účtovníkov. 

Riešením môže byť nová služba Bolt Business, ktorá je prispôsobená rôznym typom firiem a ich potrebám. Zameriava sa na široký sektor od veľkých podnikov až po obchodných cestujúcich, hotely, reštaurácie alebo letecké spoločnosti. 

Služba ponúka rôzne kategórie vozidiel Bolt a vybavenie pre každú situáciu. Uľahčí aj administratívu, keďže firmy nebudú musieť spracovávať papierové potvrdenia ani žiadosti o preplatenie cesty. S Bolt Business vedia  kontrolovať jazdy a centralizovať výdavky pre celý tím, reporty o pracovných jazdách sú zasielané automaticky.

Služba Bolt Business je v súčasnosti dostupná vo viac ako 20 krajinách, pričom faktúry za cesty do zahraničia sa vždy vystavujú v predvolenej mene spoločnosti. Výhodou služby je aj možnosť zahrnúť do fakturácie aj elektrické kolobežky, ktoré môžu byť pri kratších cestách po meste výhodnejšie než automobil. A pomôžu ovzdušiu v meste. 

Ak by ste chceli začať používať službu Bolt Business, stačí sa zaregistrovať vyplnením krátkeho formulára na stránke business.bolt.eu, kam budete presmerovaní zo svojho osobného profilu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu