Bezdrôtové slúchadlá od HTC by mali prísť so 480 mAh batériou

Vyzerá to tak, že najnovším produktom z dielne HTC budú bezdrôtové slúchadlá s označením TWS. Popri fotografiách sa objavilo aj niekoľko ďalších vlastností, vrátane kapacity batérie.

Značka HTC sa pripomína slúchadlami, na ktorých má podľa viacerých správ pracovať. Najnovšie informácie priniesla certifikačná organizácia National Certification Corporation (NCC), ktorá dohliada na import zariadení do USA. 

Jej web z času na čas poskytne zaujímavosti o pripravovaných produktoch, ktoré ešte neboli oficiálne predstavené. Teraz sa na nej objavili záznamy o slúchadlách HTC TWS, ktoré majú prísť so 480 mAh batériou a USB C. 

Bezdrôtové slúchadlá by sa podľa záznamu z NCC mohli volať aj TWS1. Kapacita batérie bude vraj rozdelená na 400 mAh pre nabíjacie puzdro a 40 mAh pre každé slúchadlo. Na svetlo sveta sa už dostali aj neoficiálne fotky novinky v bielej a čiernej farbe. Vidíme na nich okrúhle puzdro a štupľe do uší, ktoré by mohli mať ovládanie v podobe dotykových plôch. 

Zatiaľ nie je jasné, či bude puzdro podporovať bezdrôtové nabíjanie, ani aké vlastnosti prinesú samotné slúchadlá v porovnaní s konkurenciou. Na oficiálne informácie si ešte počkáme. 
Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu