Bezdrôtové slúchadlá Honor Earbuds 3 Pro vám zmerajú telesnú teplotu

Nové true wireless slúchadlá ponúkajú štupľovú konštrukciu, aktívne potlačenie okolitých ruchov a inovatívnu funkciu merania telesnej teploty.

Honor Earbuds 3 Pro poslúžia nielen na štandardné počúvanie hudby, podcastov alebo telefonovanie cez spárované zariadenie, ale prvýkrát prinášajú aj nové možnosti pre minitorovanie zdravotných funkcií. 

Slúchadlá dokážu teplotu merať kontinuálne počas používania a v prípade namerania abnormálnej hodnoty, vás na to upozornia. Meranie spustíte trojitým ťuknutím na slúchadlo. Teplotný senzor dokáže podľa výrobcu merať telesnú teplotu s presnosťou ±0,3°C. 

Základné parametre:
Rozmery slúchadla: 30,5 x 21,6 x 24,3 mm, hmotnosť 5,1 g, rozmery puzdra: 64,3 x 46 x 23,2 mm, hmotnosť 42,6 g, 11 mm menič, aktívne potlačenie ruchu (ANC), senzor teploty, batéria v slúchadle: 42 mAh, batéria v puzdre: 410 mAh, nabíjanie cez USB-C, Bluetooth 5.2, pripojenie k dvom zariadeniam súčasne.

Obsah balenia:
Slúchadlá, nbíjacie puzdro, nabíjací USB-C kábel, silikónové nástavce v troch veľkostiach, dokumenty. 

Kvalitnému potlačeniu okolitých ruchov pomáha umelá inteligencia. Adaptívne ANC dokáže využívať rôzne režimy pre rôzne prostredie. Ultra režim, ktorý podporuje hĺbku potlačenia hluku 46 dB, účinne znižuje hlasný hluk, napríklad v lietadle alebo pri cestovaní vlakom. 

Útulný režim je určený do prostredia s menším množstvom okolitých zvukov, Všeobecný režim je vhodný na ulici alebo v kaviarni. Počas telefonického hovoru optimalizuje algoritmus AI hlas tak, aby ste sa dobre počuli aj na veľmi hlučnom mieste alebo vo veternom prostredí. 

Spolu s dobíjaním batérie z nabíjacieho puzdra zvládnu slúchadlá Earbuds 3 Pro pracovať pri vypnutom ANC až 24 hodín. Len púť minút nabíjania vystačí na dve hodiny počúvania hudby.

Dostupnosť ani cenu slúchadiel Honor Earbuds 3 Pro na Slovensku zatiaľ nepoznáme.

Zdroj: honor.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu