Beta verzia Androidu 11 s UI 2.0 dostupná pre Realme 7 a Realme X2 Pro

Pokiaľ vlastníte niektorý z uvedených modelov, môžete sa registrovať na webe výrobcu a získať prístup k stiahnutiu skúšobnej verzie nového používateľského prostredia, ktoré beží nad Androidom 11.

Pred časom zverejnil výrobca roadmapu so zoznamom modelov, pre ktoré bude dostupná aktualizácia na Android 11 s Realme UI 2.0. Niektoré zariadenia už update dostali, na väčšinu ešte len príde. Aktuálne je spustené beta testovanie Realme 7 (základné info) a Realme X2 Pro (základné info)

Na webovej stránke v sekcii pre fanúšikov, nájdete odkaz na formulár, cez ktorý sa prihlásite na beta testovanie Realme 7 alebo Realme X2 Pro, a cez program Early Access tak môžete skúšať nový systém ešte pred jeho ofciálnym sprístupnením verejnosti. 

Do programu sa môžete zapojiť od 29. decembra. Podmienkou je telefón bez zásahov do systému, teda bez rootu. Výrobca odporúča zálohovať obsah zariadenia a upozorňuje, že niektoré aplikácie tretích strán, pokiaľ nie sú kompatibilné s Androidom 11, nemusia fungovať korektne. 

Zároveň musíte mať viac než 5 GB voľného miesta v internej pamäti telefónu. V opačnom prípade môže pokus o aktualizáciu zlyhať. 

Ak počas testovania narazíte na niektoré chyby, vyplňte formulár a odošlite ho. Ak by išlo o fotoaparát a fotografovanie, nezabudnite priložiť ukážkovú fotografiu, aby vývojári problém pochopili.

Zdroj: realme.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu