Beats Studio Buds - TWS slúchadlá s ANC a dostupnou cenou

Známy výrobca uviedol nové úplne bezdrôtové slúchadlá s aktívnym potlačením hluku a až 8-hodinovou výdržou na jedno nabitie.

Funkciu potlačenia okolitých ruchov pre lepší komfort pri počúvaní hudby nájdeme už v modeloch viacerých výrobcov. Tie kvalitnejšie majú zvyčajne cenovku okolo dvesto eur a vyššiu. Pri značke Beats sme zvyknutí na výborný zvuk, ale vyššie ceny, preto cena nových Beats Studio Buds príjemne prekvapila. 

Beats Studio Buds ponúkajú štupľovú konštrukciu a nabíjacie puzdro kompaktných rozmerov. V balení nájdete tri veľkosti silikónových koncoviek do uší pre správne prispôsobenie a akustické tesnenie. Pokročilý digitálny procesor podľa výrobcu optimalizuje zvukový výkon pre hlasitosť a čistotu, a súčasne zaisťuje kvalitné potlačenie hluku. 

Ak potrebujete počuť svet okolo, môžete stlačením jedného tlačidla prepnúť do transparentného režimu. Mikrofóny smerujúce k vonkajšej strane miešajú zvuky vášho okolia späť s vašou hudbou, aby ste nestratili kontakt s okolitým prostredím. 

Slúchadlá ponúkajú až osem hodín počúvania na jedno nabitie, pri dobíjaní z puzdra máte k dispozícii spolu až 24 hodín. Päťminútové rýchle nabíjanie Fast Fuel vám pri nízkom stave batérie poskytne až jednu hodinu prehrávania. So zapnutým režimom ANC alebo Transparency získate až päť hodín počúvania, v kombinácii s puzdrom je to 15 hodín.

Nechýba im odolnosť proti potu a vode IPX4, a spárujete ich s androidom aj iPhonom. S aplikáciou Beats pre Android si nastavíte ovládacie prvky, máte informácie o stave zariadenia, úrovne nabitia batérie a aktualizácii firmvéru. V Apple zariadeniach sú tieto funkcie zabudované do systému iOS bez potreby aplikácie. 

Slúchadlá Beats Studio Buds sa predávajú v troch farbách: bielej, čiernej a červenej, odporúčaná cena je v nemeckom Apple Store stanovená na 149,95 eur

Zdroj: apple.com/de

Diskusia k článku:

Začať diskusiu