Bang & Olufsen predstavuje svoje prvé štupľové slúchadlá Beoplay EQ s ANC

Známy dánsky výrobca prémiovej audio techniky predstavuje svoje prvé true wireless štuple s ANC. Dizajnér Thomas Bentzen ich navrhol tak, aby dokonale zapadli do ucha. Ponúknu hliníkovú konštrukciu, vysokú kvalitu zvuku charakteristickú pre Bang & Olufsen a 20 hodinovú výdrž.

Prémiový audio výrobca Bang & Olufsen oznámil novinku, ktorou sú jeho prvé štupľové slúchadlá Beoplay EQ s aktívnym potlačeným hluku. Sú navrhnuté tak, aby dokonale zapadli do ucha a s nabíjacím puzdrom ponúknu až 20-hodinovú výdrž. 

Základné parametre:

Rozmery: 24 x 22 x 27 mm (slúchadlá) a 77 x 40 x 26 mm (puzdro), hmotnosť: 8 g (slúchadlo), 50 g (puzdro), dizajnér: Thomas Bentzen, materiál: hliník, polymér a silikón, elektro-dynamický ovládač s priemerom 6,8 mm, Frekvenčný rozsah: 20 - 20 000 Hz, Impedancia: 17 Ohm +/- 2,55 @ 1KHz, Bluetooth 5.2, prispôsobiteľný zvukový ekvalizér pomocou predvolieb v aplikácii, 4 páry silikónových nástavcov, 6 x všesmerový mikrofón, odolnosť: IP54 (voči prachu, potu a striekajúcej vode), batéria (puzdro): 340 mAh, výdrž: 20 hodín prehrávania batéria (slúchadlo):  85 mAh, výdrž: 6,5 hodiny s ANC, 7,5 hodiny bez ANC, doba nabíjania: cca 1 ½ hod. slúchadlá a cca 1:40 hod. puzdro (USB-C) a 1:50 hod. (bezdrôtové Qi)

Bang & Olufsen Beoplay EQ navrhol dizajnér Thomas Bentzen. V prémiovom vyhotovení nechýba hliník a tri mikrofóny v každom slúchadle pre ANC a snímanie hlasu. Po zvukovej stránke máme očakávať vysokú kvalitu charakteristickú pre značku Bang & Olufsen. Párovanie slúchadiel prebieha pomocou Bluetooth 5.2 a výdrž batérie je stanovená na šesť a pol hodiny pri zapnutom ANC. Ak si ho vypnete, počúvanie hudby si môžete predĺžiť o hodinu. Záložným zdrojom je však puzdro, ktoré ponúka až 20-hodinovú výdrž. Môžete ho nabiť cez USB-C alebo bezdrôtovo, vďaka podpore štandardu Qi. 

Novinka má odolnosť úrovne IP54, čo znamená, že zvládne pot, prach aj postriekanie vodou. Prémiovej kvalite zodpovedá aj cena stanovená na 399 eur. Bang & Olufsen Beoplay EQ budú k dispozícii v pieskovej a čiernej farbe. Predaj aktuálne štartuje v Číne a Japonsku. Zvyšok sveta si počká do 19. augusta. 

Zdroj: bang-olufsen.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu