Autor hry Atomic Heart žiada na Twitteri Elona Muska o spoluprácu

Štúdio Mundfish pripravuje DLC, v ktorom by chceli do hry pridať výrobok od značky Tesla. O povolenie sa rozhodli požiadať samotného Muska.

Akčná FPS Atomic Heart (recenzia) vyšla minulý mesiac a od hráčov aj kritikov si odniesla slušné hodnotenia. Dokonca aj napriek tomu, že štúdio Mundfish, ktoré za hrou stojí, zostáva aj naďalej terčom kontroverzie. Pôvodom ide totiž o štúdio založené v Moskve, ktoré aktuálne sídli na Cypre. Podľa viacerých správ sa však aj napriek tomu nikdy nezbavilo svojich väzieb na ruské štátne orgány. 

Objavili sa dokonca informácie o tom, že štúdio je vraj financované ruskými a proruskými firmami. Aj preto je hra Atomic Heart podľa Ukrajiny toxická. Jej vláda sa obáva, že zisky môžu slúžiť na financovanie vojny. Aktuálne však vývojári z Mundfish vstúpili do povedomia snahou o spoluprácu s Elonom Muskom. Šéf štúdia ho na Twitteri žiada o spoluprácu na pripravovanom DLC. 

Vývojári by podľa všetkého mali záujem do hry pridať akési topánky od značky Tesla. Zrejme by boli antigravitačné, robotické alebo iným spôsobom nabité technológiami. Atomic Heart sa totiž odohráva v alternatívnej minulosti ZSSR, v ktorej nad svetom prevzali kontrolu roboti. Išlo by tak o zaujímavú spoluprácu. V čase písania článku Elon Musk na požiadavku zatiaľ nereagoval. 

Zdroj: twitter.com/RobertBagratuni


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu