Assassin's Creed Mirage: poznáme všetky podrobnosti

Novinka do série Assassin's Creed postupne odhalila ďalšie informácie. Na jednom mieste tak u nás nájdete podrobnosti k deju, zasadeniu, hrateľnosti aj českým titulkom.

Ubisoft pred pár dňami naplno predstavil Assassin's Creed Mirage, ktorý si po dlhých rokoch získal aj fanúšikov starších hier značky. Autori sa ním totiž vracajú ku koreňom. Novinka tak bude čistokrvná akčná adventúra zameraná na príbeh. Bez rozsiahlych RPG prvkov, obrovského sveta či stoviek hodín hrateľnosti. 

Mirage bolo predstavené iba cinematic trailerom a v priebehu pár dní sa k nám postupne dostávali ďalšie detaily a informácie. Hlavným hrdinom bude pouličný zlodej Basim, ktorý sa preháňa po uliciach Bagdadu v 9. storočí. Budeme sledovať jeho príbeh pomsty a cestu, počas ktorej sa stane asasínom. Ubisoft s Mirage sľubuje moderné spracovanie ikonických prvkov série. 

Opäť tu budú misie zamerané na stealth postup, kde bude potrebné zlikvidovať váš cieľ. Hra vám k tomu dá viacero možností a vybrať si budete môcť z niekoľkých postupov. Ubisoft sľubuje aj prepracovanejší parkúr, ktorý má byť rýchlejší než v predošlých hrách. Samotné mesto bude veľkosťou podobné ako Paríž v Unity. 

Budete môcť vstúpiť do rôznych budov a okrem Bagdadu tu budú aj ďalšie časti mapy, vrátane divočiny. S predstavením Assassin's Creed Mirage lokálnych hráčov zaujíma tiež otázka, či novinka bude obsahovať české titulky, ktoré boli kedysi pre sériu typické. 

Ubisoft však od lokalizácie upustil a posledný diel s podtitulom Valhalla už češtinu neobsahoval. Podobný osud bohužiaľ čaká aj Mirage, ktorý na oficiálnom webe v sekcii podporovaných jazykov češtinu neuvádza. Hráči na celom svete si však budú môcť novinku užiť v autentickej podobe s arabským dabingom. Assassin's Creed Mirage zatiaľ nemá stanovený konkrétny dátum vydania a čakáme ho niekedy budúci rok. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu