Apple zrejme čoskoro predstaví nové bezdrôtové slúchadlá Beats Studio Buds

Pôjde o klasické štupľové true wireless slúchadlá pod hlavičkou dcérskej spoločnosti Applu, ktorá je na poli audia známa kvalitnými výrobkami. Obrázky novinky sa dokonca objavili v beta verzii iOS 14.6.

Bezdrôtové slúchadlá AirPods patria k úspešným produktom spoločnosti Apple. Je preto pravdepodobné, že výrobca pracuje na novej generácii. Tej sme sa venovali v článku Takto vraj budú vyzerať Apple AirPods 3. Ešte predtým sa však zrejme dočkáme novinky pod hlavičkou firmy Beats, ktorá patrí Applu. Mala by sa volať Beats Studio Buds a pôjde o klasické štupľové slúchadlá do uší. 

Vyzerajú veľmi podobne, ako veľa iných true wireless slúchadiel. Sú však poctivo obrandované známym logom výrobcu. S informáciami o ich existencii prišiel portál MacRumors, ktorý našiel obrázky v kóde beta verzií iOS 14.6 a tvOS 14.6. 

Zatiaľ nie je známe, kedy ich Apple predstaví oficiálne. Vzhľadom na to, že sa objavili v beta verzii nového iOS sa špekuluje, že by sme už nemuseli čakať dlho. O novinke vás budeme samozrejme včas informovať. 

Zdroj: MacRumors

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu